Welkom op de cursuslocatie van Educatiever.

Cursusmateriaal

Je vindt hier een verzameling cursussen die gemaakt zijn voor voornamelijk de eerste 2 jaar van het HBO. Alle cursussen zijn gemaakt door ervaren HBO docenten en maken gebruik van een verzameling aan instructiefilms, teksten en oefeningen en soms aanvullende opdrachten.

Inloggen

Voor propedeuse studenten zijn accounts aangemaakt. Je kunt inloggen met jouw studentnummer (begint met 500) of het mailadres van de hogeschool. Het wachtwoord is eenmalig: Welkom2016!
Als je vorig jaar van Educatiever gebruikt hebt gemaakt, kun je gewoon jouw oude gegevens gebruiken. Je kunt een automatisch een nieuw wachtwoord aanvragen op de inlogpagina.
Als je niet op de HvA, HU, of Avans studeert, of als je nog geen gegevens hebt gekregen van jouw opleiding, kun je zelf een account aanmaken. Dan kun je gelijk beginnen.  Neem in dit geval contact op met info@educatiever.nl, zodat wij jouw gegevens kunnen verifiëren en eventueel aanvullen.

Wachtwoord

Maak een sterk wachtwoord, met minstens een hoofdletter, een cijfer en een niet alfanumeriek nummer zoals @&#! Maar zorg er tegelijk voor, dat je het goed kunt onthouden.
Goed idee is, om alle wachtwoorden voor schoolzaken gelijk te trekken.
Sla cursuscategorieën over